Welkom Hengelsport Aanbiedingen Vispas Wedstrijden en cursussen Links Info
Het gebruik van de informatie die op deze site is gepubliceerd, is toegestaan voor persoonlijke doeleinden. Het commercieel gebruik van enige informatie van deze site is uitdrukkelijk verboden, net als het kopieren of hergebruiken van het beeldmerk van Hengelsport Oostland.


OPENINGSTIJDEN


Dinsdag  t/m  Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 16.00 uur

Zondag en Maandag: gesloten.


 

Links

Welkom op de pagina "Links" van Hengelsport Oostland. Relevante en interessante links naar hengelsport-gerelateerde websites vindt u op deze bladzijde. Klik op het logo om de site te openen.
Wanneer u een link op deze pagina wilt hebben, kunt u contact met ons opnemen.
Voor links naar adressen voor een
visvakantie gaat u naar de onderliggende bladzijde.
Voor de onderstaande links klikt u op de logo’s.

Sportvisserij Nederland behartigt landelijk de belangen van de sportvisserij. Ze zorgt ervoor dat sportvissers mogen vissen, dat er vis zit en dat sportvissers kunnen vissen. Aangesloten sportvissers krijgen automatisch de VISpas.
 

Sportvisserijbelangen Delfland is als Delftsche Hengelaars vereniging opgericht in 1911 en heeft in haar lange bestaan veel viswater verworven.  Op 1 januari 2006 is SVBD samengesmolten met de HengelaarBond Vlaardingen, de Eerste Westlandse Hengelaars Vereniging en de HSV “De Hofvissers” .  Per 1 Januari 2007 is ook HSV Haastrecht toegetreden. Hierdoor is SVBD uitgegroeid tot een vereniging met circa 12.500 sportvissers, die een zeer uitgebreid areaal viswater beheert.

Klik op het logo voor meer info.

De Nootdorps Pijnackerse Hengelsportvereniging (NPHV) is ontstaan door een fusie tussen de Nootdorpse Hengelsport en de Pijnackerse Hengelaars Vereniging. Vanaf het begin kon de Nootdorpse beschikken over een eigen viswater: de plas ‘Van der Ende’ aan de Roeleveenseweg in Den Haag. Het bestaansrecht van de huidige vereniging is dan ook gebaseerd op de plas. De vereniging heeft de visrechten in pacht en oefent op de plas visstand beheer uit.

Sportvisserij Zuidwest Nederland is een overkoepelende organisatie met circa 250 aangesloten verenigingen uit de provincies Noord Brabant, Zeeland en Zuid Holland.

H.S.V. de Ruischvoorn is, conform het besluit gedragen door haar leden,
met ingang van 1 januari 2014 ophouden te bestaan als zelfstandig opererende
vereniging en zal derhalve worden uitgeschreven bij Sportvisserij Nederland en Sportvisserij Zuid West Nederland.

H.S.V. de Ruischvoorn is per 1 januari 2014 opgegaan in
S.V.B.D. Sportvisserijbelangen Delfland als Sectie de Ruischvoorn.

www.stekkie.nl is een informatieve site, die speciaal is gemaakt voor de vissende jeugd.

Visvakanties

Als u hiernaast klikt gaat u naar een bladzijde met onze tips voor een fijne visvakantie of een dagje vissen in Nederland.

De Vereniging HSV Groot Rotterdam is opgericht op 8 juli 1955 met als doelstelling het bevorderen van de hengelsport heeft de vereniging zijn grootste aandacht geschonken aan het vergaren en behouden van visrechten in en om Rotterdam. Het onderhouden van een gezonde en evenwichtige visstand behoort daarbij. Daarnaast wordt door steeds meer organisaties en overheidsinstanties een beroep gedaan op de kennis en ervaring binnen onze vereniging voor het opstellen van allerhande beleidsplannen voor allerlei onderwerpen die met de sportvisserij te maken hebben.
De vereniging bestaat inmiddels uit ruim 15.000 leden en zo’n
15.500 hectare viswater en is daarmee een van de grootste verenigingen van Nederland.